Forsiden
 Bli medlem
 Orienteringsskole
 Klubb
 Aktivitet
 Kart
 Tømmerholt
 Tur-orientering
 Media
 Wingarkivet

PDF-fil, 3 MB
Brukernavn

PassordWing Regionalt Nasjonalt Internasjonalt « Tidligere | Senere »

 ma 29.8
Klubbtrening
 ti 30.8
 on 31.8
18:00: O-intervaller
 to 1.9
Ungdomsløp 7
 fr 2.9
O-troll leir
 lø 3.9
KM langdistanse
O-troll leir
 sø 4.9
KM stafett STOK/NTOK

 ma 5.9
 ti 6.9
 on 7.9
 to 8.9
 fr 9.9
 lø 10.9
 sø 11.9
 Du er her: Forsiden
Wing4er #3 / klubbmesterskap
2016-08-18
Resultater fra Wing4er #3 22. august 2016 finner du her.
 HELE SAKEN
O-trolleir i Mostadmarka
2016-08-17
Sør-Trøndelag orienteringskrets inviterer alle 10-, 11- og 12-åringer (2006-2004) på O-moro og overnatting på samfunnshuset i Mostadmarka i Malvik fredag 2.9-3.9. Lørdag deltar vi på KM som arrangeres av Freidig i Mostadmarka.
Liv skal være med som leder fra Wing, men andre foreldre kan også være med. Jeg håper på at flere av våre rekrutter blir med på dette og blir bedre kjent med jevnaldrende fra klubb og krets :)
Mer info og påmelding finner du i Internpåmeldinga, frist 26.08!
 HELE SAKEN
O-tur til Østersund
2016-08-17
Sør-Trøndelag orienteringskrets inviterer til den tradisjonelle O-turen til Østersund helga 9.-11. september. Vi skal som vanlig bo på Frösö på vandrerhjem, vi skal løpe Loffelunken på lørdag og bade i Storsjøbadet. Søndag er det 7manns-stafetten Älgjakten, der vi håper på å få til rent Winglag! Vi reiser med buss, det blir middagsstopp på vei hjem.
Påmelding i Internpåmeldinga innen 30. august, men gjerne så raskt som mulig :)
Meld dere på Loffelunken selv, via svensk Eventor.
 HELE SAKEN
Ungdomsløp 6 fra Nilsbyen
2016-08-14
Torsdag 18. august inviterer Byåsen til sesongens sjette Ungdomsløp fra Nilsbyen, merket fra Stavset. Vi gleder oss til at løpene kommer i gang igjen, og ønsker massevis av hvite og blå Wingere på startstreken. Vi står klar med vimpel og telt, kart, startnummer og lånebrikker på arena, og vil heie på dere.
Vi minner også om klubbkonkurransen for å få t-skjorte for de som får med seg alle Ungdomsløpene denne sesongen :)

Påmelding i Eventor for dere med egen brikke, og i Internpåmeldinga for de som må låne brikke.
 HELE SAKEN
Velkommen til høstsesongen
2016-08-14
Vi ønsker alle våre løpere velkommen tilbake til høstsesongen! Første trening blir oppe på Tømmerholt mandag 15.8 kl. 18.00, og vi ser spesielt frem til å treffe alle som gikk på O-skolen i vår og håper at dere fortsetter nå utover høsten med treninger og Ungdomsløp. Etter trening blir det kveldsmat på inne på Tømmerholt for alle :)

V E L M Ø T T!
 HELE SAKEN
Klubbtur til Tynset/Os - Midt-Norsk Mesterskap 26.-28. august
2016-08-14
Siste helga i august drar vi på klubbtur. Da arrangeres Midt-Norsk Mesterskap i Tynset/Os-området. Vi har leid en del hytter og rom på Håneset camping, og håper mange medlemmer og familier har lyst til å være med på helgetur dit.
Meld interessen din i internpåmeldinga
 HELE SAKEN
Hovedløpet 2016
2016-07-31
Vi nærmer oss avreise for Hovedløpet 2016, og fra Wing OK reiser det 8 ungdommer sammen med Liv som leder. Fra STOK er vi til sammen 38 ungdommer og 8 ledere. Avreise blir fredag kl. 7.30 fra Esso på Moholt. Vær der i god nok tid, vi kjører presis! Bussen vil være på plass 15 min før avreise. Du må ha med mat og drikke til turen/dagen, gjerne noe lett som banan/brødmat som du kan ta før vi skal ut å trene/kjenne på terrenget rett etter vi ankommer Svensedammen skole på Konnerud i Drammen (Ha derfor treningstøy lett tilgjengelig). Pakkeliste finner du hvis du leser hele saken.

Viktig! Alle som er i byen skal delta på ei sprintøkt tirsdag 2. august fra Tonstad skole. Du må melde deg på i Eventor, klikk på "Vis treninger" under "Kategori" for å få den fram i kalenderen. Trenger du skyss, ta kontakt med Liv.

Vi gleder oss til Hovedløpet og særriøst morro på Konnerud!
N.B! Nøtteforbud på buss og klasserom pga allergi!
 HELE SAKEN
O-intervaller de to neste ukene
2016-07-31
O-intervaller på mandager de to neste ukene. Vi møtes på Lohove kl 18.00 og løper O-intervaller i skogen. O-sko passer best.
 HELE SAKEN
Åpne O-tekniske treninger i sommerferien
2016-07-01
Gjennom sommerferien vil STOK og klubbene i Trondheim arrangere åpne o- tekniske økter nesten hver uke, med ulike tema som kompass, veivalg, kurve-O mm. Det skal henge poster ute hele uken (fra mandag til søndag), men det arrangeres fellestrening på onsdager kl 18:00.
Arrangørklubbene vil legge ut påmelding på Eventor, for å vite ca hvor mange kart som trengs. Du må merke av under "Kategori" øverst i Eventor og klikk på "Vis treninger", så kommer øktene frem i terminlista. Der vil du også finne kart for treningene dersom du ønsker å ta økten utenfor fellestidspunktet.
Øktene vil være A-løyper, med gode kuttemuligheter, slik at de er egnet for A-løpere (og erfarne B-løpere) i alle aldre.

Innbydelse her
Se hele saken for fullstendig oversikt:
 HELE SAKEN

Aktuelle arrangement

Aktuelt
Samarbeidspartnere

http://www.offtrack.no

http://www.koteng.no

http://www.tradeway.no

http://trimtex.no

http://www.impulsefysioterapi.no/

Vis nyheter
 Søk nyheter
   2015 © Wing Orienteringsklubb