Forsiden
 Bli medlem
 Orienteringsskole
 Klubb
 Aktivitet
 Kart
 Tømmerholt
 Tur-orientering
 Media
 Wingarkivet

PDF-fil, 3 MB
Brukernavn

PassordWing Regionalt Nasjonalt Internasjonalt « Tidligere | Senere »

 ma 22.5
18:00: O-skole/ Klubbtrening
 ti 23.5
18:00: Bedrifts-o-løp
 on 24.5
18:00: Ungdomsløp 3
 to 25.5
 fr 26.5
Trondheim Open sprint
 lø 27.5
Trondheim Open lang mellom
 sø 28.5
Trondheim Open mellomdistanse

 ma 29.5
18:00: Wing4er #1
 ti 30.5
18:00: Bedrifts-o-løp
 on 31.5
18:00: O-intervaller
 to 1.6
18:00: Ungdomsløp 4
 fr 2.6
 lø 3.6
NM sprint
Pinsesprinten
 sø 4.6
Elgdilten
NM sprintstafett
 Du er her: Forsiden
Årets første Wing4ar
2017-05-27
Årets første Wing4ar finn stad mandag 29. mai.
Samlingsplass på Tømmerholt.
PÅMELDING HER

O-skolen og C-løpere vil ha felles oppvarming fra kl. 18.00 før vi løper løyper. Fint hvis dere melder dere på klubbløpet på forhånd, de under 12 år velger D7-12N eller H7-12N, hvis ikke ordner vi det der oppe :)
 HELE SAKEN
Trondheim Open 26.-28. mai
2017-05-24
Wing OK og Nidarøst OK inviterer 3-dagers løpet Trondheim Open. Arena for alle tre løpene er ved idrettsbygget på Dragvoll. Fredag er det sprint, lørdag er det lang mellomdistanse og søndag er det vanlig mellomdistanse. Det vil være nybegynnerklasser hver dag, og småtroll på arena.

Vi ønsker alle løpere VELKOMMEN på løp! Er du nybegynner i Wing og ønsker å delta, meld deg på i Internpåmelding hvis du mangler egen brikke.
 HELE SAKEN
Ungdomsløp 3
2017-05-24
På selveste World Orienteering Day ble Ungdomsløp 3 arrangert av Freidig fra Baklidammen i Bymarka. Vi hadde en redusert tropp denne gangen, med 25 startende, fem av disse løp i N-åpen og noen løp alene uten skygge for første gang. Det ble klasseseire til Petter i H13-14 og Synne i D17-20 og de beholdt derfor ledertrøyene sine, mens Erling var raskest i spurten i H15-16 og vil få spurttrøya neste gang! Nikolai og Ingvild vant H/D15-20B. Herlig å se godt vennskap og O-glede blant barn og ungdom i klubben :)
Resultater finner dere i Eventor.
 HELE SAKEN
O-skole/ klubbtrening 22. mai
2017-05-21
Mandag ønsker vi velkommen til trening for alle grupper på Tømmerholt kl. 18.00. Tømmerholt er det røde huset/gården ved Tømmerholtdammen, og det er klubbhuset vårt. N- og C-løpere skal ha Råtassløyper. Det blir en post i vannet, så det kan lønne seg med tørre sko, sokker og bukse i sekken! B/A-løpere skal trene attack-points. Etter trening blir det frukt, saft og kaffe på verandaen.

Mange lurer på hvor de får kjøpt klubbklær. Det får du på Tømmerholt, Hanne har med salg av klær og vil være på Tømmerholt, du kan prøve for å finne rett størrelse, regning får du senere. Nybegynnere kan kjøpe brikke/kompass av Liv, andre som trenger ny brikke får også kjøpt dette på Tømmerholt.
 HELE SAKEN
KM-helg
2017-05-21
Lørdag feiret OL Trollelg 60 år med å arrangere KM sprint fra Åsheim skole i strålende sommersol. Fra Wing løp 34 stykker, vi var klubben med flest i N-åpen, Edvard løp sitt første løp! Det ble KM-gull til Andreas i H35, sølv til Johannes i H19-20 og bronse til Synne i D17-18. Jens Kjetil, Agnar og Eivind løp også gode løp i herreklassene. Det ble en fin dag med god stemning på arenaen.
Søndag var det KM mellomdistanse på Hølonda med IL Leik som arrangør. Det var 18 startende fra Wing og Petter fikk KM-bronse i H13-14.
 HELE SAKEN
Camp Tømmerholt
2017-05-15
Fredag 19. mai er det klart for den populære Camp Tømmerholt igjen! Vi møtes på Tømmerholt kl. 18 på fredag og dere setter opp telt og lavvoer i hagen, før vi griller på de store grillene våre med medbrakt mat. Deretter blir det aktiviteter og O-aktiviteter hvor vi blir kjent og har det artig sammen. Om kvelden koser vi oss før leggetid. Wing spanderer felles frokost inne på lørdags morgen før vi pakker ned og drar på sprintløp på Åsheim skole. Barn over 11 år kan overnatte alene, andre må ha med voksen. Både søsken og foreldre er hjertelig velkomne til å være med! Det er mulig å være med på leiren uten å være med på løpet, men løpet teller med i t-skjorte konkurransen vår :)

Påmelding i Internpåmeldinga -> -> ->
 HELE SAKEN
Løp i uke 20
2017-05-14
Denne uka er det kortere frister på påmelding til løp! Ungdomsløp 2 er sprintløp som arrangeres fra Sveberg skole i Malvik torsdag 18. mai. Vi vil ha med oss så mange som mulig på løpet! Påmeldingsfristen er mandag kveld, med mulighet for etterpåmelding. De som trenger å låne brikke melder seg på i Internpåmeldinga.

Lørdag er det KM sprint fra Åsheim skole på Heimdal. Også her blir det korte, raske og fine løyper for alle nivå fra nybegynner til bestemor! Bli med! Frist for påmelding er tirsdag 16.5, alle over 13 år bes overholde fristen!
Søndag inviterer Leik til KM mellom på Hølonda. Her skal det kjempes om medaljer og gode løp i skogen, kort frist også her. Innbydelsene finner dere i Eventor.

Velkommen på løp!
 HELE SAKEN
O-skole 15. mai
2017-05-14
Hei! Legg merke til at oppmøte i morgen er på Stokkanhaugen, opp mot lysløypa. Vi møtes der kl. 18 og går til samlingsplassen sammen. Parkering på Dragvoll/idrettsbygget og gå over jordet oppover!
 HELE SAKEN
Trening og kick-off for satsingsgruppa
2017-05-08
Mandag 15.05 blir det råtassløyper for C, B og A-løpere. Vi skal trene på orientering i høyt tempo og løper korte sløyfer ut til relativt enkle poster. For N-løpere blir det vanlig rundløype. Parkering ved idrettsbygget på Dragvoll. Oppmøte på toppen av Stokkleiva ved lysløypa. Ca. 1,2 km oppoverbakke til samlingsplass. Det finnes også et begrenset antall p-plasser i svingen sørvest for Stokkanhaugen.
 HELE SAKEN
Ungdomsløp 1 torsdag 11. mai
2017-05-07
Melhus inviterer til sesongens aller første Ungdomsløp, som er et løp for alle mellom 6-20 år. Her er det løyper for alle nivå, og premier til alle. Det er også salg av kaffe og kake på arenaen. Løpet skal være fra Brekkåsen skole i Melhus, merket fra rundkjøringa over E6. Innbydelse og påmelding i Eventor (se lenken i høyre marg).

Nybegynnere må gjerne bli med på løpet! Går da inn i Internpåmelding (høyre marg) og melder på barnet der. Klubben vil da melde dere på selve løpet og registrere lånebrikke på dere som dere får på selve løpsdagen. Det er gratis å delta. Dere må også lage en bruker på eget barn i Eventor (Men uten å melde på selve løpet). Vi står på arena under Wing-vimpelen med brikker og kart og gjennomgår løypa med dere før dere løper ut, foreldre kan være med som skygge.

VELKOMMEN!
 HELE SAKEN
Klubbtrening mandag 8. mai
2017-05-04
Vi ønsker deltakere i O-skolen og alle andre i klubben velkommen til trening fra Rotvollfjæra på mandag kl. 18.00. Merk dere at treningen er flyttet! Foreldre må gjerne prøve seg på O-trening!

V E L K O M M E N !
 HELE SAKEN
Finalen i Trondheim sprintcup
2017-05-04
Det ble tette dueller og mange løpere ut i fine løyper i torsdagens finale i Trondheim sprintcup. Det var NTNUI som arrangerte jaktstarten i området rundt Valentinlyst og Eberg skole. Vi gratulerer Petter med seieren i H13-14, Steinar med seier i H65 og Randi med seier i D70. Det var hele 43 startende fra Wing i dag, og vi synes alle fortjener heder for innsats og oppmøte i vårens vakreste eventyr: Sprintcupen.

Dere finner bilder og info fra løpet hvis dere klikker dere inn på logoen til sprintcupen i høyre marg - > -> ->
 HELE SAKEN
Finale i Trondheim sprintcup
2017-05-01
NTNUI inviterer til finale i Trondheim sprintcup fra Eberg skole torsdag 4. mai. Det er løp for alle aldre, men det vil være jaktstart i ordinære klasser over 13 år, basert på de tre beste løpene så langt. Det er selvsagt mulig å delta selv om man ikke har vært med så mange ganger i vår! Jo flere fra klubben, jo bedre! Ivrige C-løpere må gjerne delta på løpet. Påmelding i Eventor snarest.

Søndag arrangere Stjørdals-Blink sitt tradisjonelle "Vårløpet", med påmeldingsfrist 3. mai. En gjeng fra Wing er allerede påmeldt -bli gjerne med! Trenger du skyss, spør en av lederne i klubben. Se innbydelsen og påmelding i Eventor.
 HELE SAKEN
Intervalltrening 26. april
2017-04-25
Frammøte ved Charlottenlund videregående skole kl 18:00.
 HELE SAKEN
Trondheim sprintcup #4
2017-04-24
Torsdag er det fjerde sprintløp i Stjørdal sentrum med arena på friidrettsbanen Øverlands Minde. Vi håper på mange blå og hvite på startstreken! Sist uke var vi 53 deltakere, kan vi bli like mange denne gangen? Påmelding og innbydelsen finner dere i Eventor.
NB! Fri start fra 18.30-19.45 denne gangen!
 HELE SAKEN
Klubbtrening 24. april
2017-04-23
Velkommen til sesongens første mandagstrening kl 18.00 fra Devlebukta på Lade. Det er trening for alle nivå og aldre, og vi gleder oss til å starte på ny sesong og treffe O-venner igjen!
O-skolen starter også opp med sin første treningskveld, spesielt velkommen til nye deltakere :)
 HELE SAKEN
O-skole 2017
2017-04-23
Også i år skal vi arrangere O-skole for nye barn og ungdom som vil lære seg orientering og bruk av kart og kompass. Vi har lekbetonte aktiviteter ute i frisk luft, hvor karttegn og O-kunnskap gradvis læres mens barna er i fysisk aktivitet. Vi vil også ha foreldrekurs parallelt med en av treningene, og vi er avhengig av at foreldre er med å bidrar som skygge til egne barn. Vi ønsker helst at barna går i 3. klasse og oppover (9-14 år), men yngre barn med ivrige foreldre kan få bli med.

Vi trener hver mandag kl. 18.00. Oppstart på kurset er 24. april fra Devlebukta på Lade. Pris 400 kr.

Har du spørsmål, ta kontakt med Liv på livte(at)ntebb.no
Påmelding her.

Dere som har deltatt på O-skole tidligere trenger ikke melde dere på, bare møt opp på første treningskveld!

VELKOMMEN TIL ALLE!
 HELE SAKEN
Finn Fram-dagen utsettes til marka er bar
2017-04-23
Det siste snøfallet var ikke med i planlegginga... Vi ønsker å gjennomføre Finn Fram-dagen når det er mer barmark enn snø i skogen, så vi kommer tilbake med ny dato etter hvert.
Vi oppfordrer likevel alle til å ha fine dager utendørs og gjøre andre hyggelige ting fram til vårdagene er her på ordentlig :)
 HELE SAKEN
Finn fram-dag - søndag 23. april
2017-04-17
Årets Finn fram-dag arrangeres søndag 23. april, på Bekken og Tømmerholt
 HELE SAKEN
Trondheim Sprintcup #2
2017-04-05
Malvik inviterer til det andre løpet i sprintcupen. Arenaen er Saksvik skole rett innfor kommunegrensa fra Trondheim. Wing OK ligger på 2. plass i klubbkonkurransen, og trenger DEG på startstreken. Fri start mellom 18-19.30, og påmelding i Eventor i rett klasse.
Mer info om Trondheim Sprintcup og fine bilder fra det første løpet finner du her. -> -> - > - > (Trykk på bildet i høyre marg)
 HELE SAKEN
Aktivitetsplan 2017
2017-04-04
Oversikt over treninger, løp og andre aktiviteter er lagt ut - du finner den under fanen Aktivitet i menyen til venstre.


 HELE SAKEN
Pakking av turorientering
2017-04-03
Vi trenger noen flere hender til å pakke Tur-orienteringskonvolutter på Tømmerholt tirsdag 4. april fra klokka. 18.00.

 HELE SAKEN

Aktuelle arrangement

Aktuelt
Samarbeidspartnere

http://www.offtrack.no

http://www.koteng.no

http://www.tradeway.no

http://trimtex.no

http://www.impulsefysioterapi.no/

Vis nyheter
 Søk nyheter
   2015 © Wing Orienteringsklubb