Forsiden
 Bli medlem
 Orienteringsskole
 Klubb
 Aktivitet
 Kart
 Tømmerholt
 Tur-orientering
 Media
 Wingarkivet

PDF-fil, 3 MB
Brukernavn

PassordWing Regionalt Nasjonalt Internasjonalt « Tidligere | Senere »

 ma 26.6
 ti 27.6
 on 28.6
 to 29.6
 fr 30.6
Sommerløpene i Nord-Østerdalen
 lø 1.7
Sommerløpene i Nord-Østerdalen
 sø 2.7
Sommerløpene i Nord-Østerdalen

 ma 3.7
 ti 4.7
 on 5.7
 to 6.7
 fr 7.7
 lø 8.7
 sø 9.7
 Du er her: Forsiden
Hovedløpet 2017
2017-06-20
Er du klar for Hovedløpet 2017? I år skal Hovedløpet og O-landsleiren være på Beitostølen10.-15.8 for alle landets 14-16-åringer (2003-2001).

Vi reiser ned med buss på torsdag 10. august sammen med STOK og trener etter ankomst. Fredag er det Hovedløpet Sprint i hyttefeltet rundt Beitostølen og lørdag er det Hovedløpet Langdistanse. På søndag og mandag er det O-landsleir! Tirsdag skal det være kretsstafett med lag for alle før vi tar bussen hjem til Trondheim og omegn i tide for skolestart!

Se HER for link til påmelding til buss.
 HELE SAKEN
O-Festivalen 2017
2017-06-19


Sommerens O-Festival nærmer seg med stormskritt, og her er litt praktisk info:

Vi har reservert senger på Mjuklia (Berkåk), og der har følgende tegnet seg: fam Strand, fam Guttvik, August, fam Renolen, Randi, Anne-Lise (1 natt) og fam Braathen.
Det er dyner og puter der, så vi må ta med sengetrekk (evt lakenpose). Hver og en sørger for frokost og matpakker til seg & sine. Det er kjøkken tilknyttet fløya "vår". Vaskemaskin er visstnok også tilgjengelig (ta med vaskepulver). Det er fortsatt ledige sengeplasser, i tilfelle noen fortsatt har behov.

Lørdag kveld tenkte vi å lage felles middag på Mjuklia. Da er selvsagt også klubbens øvrige medlemmer som bor andre steder velkomne. Gi gjerne et hint, slik at vi har får oversikt over antall.

Vi oppfordrer alle til å følge med på værmeldingen (den skifter ofte om dagen). Det kan tyde på at det blir behov for skift, så ta med rikelig med varme klær!

Vi gleder oss!!
 HELE SAKEN
Sesongavslutning og grilling mandag 19. juni
2017-06-17
Samling på plenen på Tømmerholt etter trening. Grillen er klargjort og venter på å bli brukt - ta med grillmat etter et behov og ønske. Familien er også velkommen!

Om noen har lyst til å ha med kake er det naturligvis fritt fram for det ;)

Velkommen!
 HELE SAKEN
Mine tips for Venla/jukola
2017-06-17
For dere som vil følge med på Venla/jukola, her er mine tips for plasseringer, til slutt og underveis.
 HELE SAKEN
Klubbtrening mandag 12. juni
2017-06-11
Treningen mandag 12. juni er todelt. Alle B- og A-løpere skal til Fremo på Ler for å trene. Det blir felles avreise fra Kiwi på Moholt kl. 17.30. Det blir mulighet for å få seg skyss, vi fyller opp bilene. Det er også mulig å møte direkte på Fremo til kl. 18.
O-skolen og N/C-løpere møter på Tømmerholt. Der blir det felles oppvarming og lek i hagen før vi trener på løype.
Vel møtt til trening!
 HELE SAKEN
Ungdomsløp 4
2017-05-31
Velkommen på Ungdomsløp fra Rosten skole på Tiller på torsdag 1. juni. Vi møtes på arenaen under Wing-vimpelen!

15 av våre løpere har fått med seg alle løpene så langt, og ligger godt an i forhold til sammenlagtpremiering: Petter, Jonas, Odin, Ella, Eline, Jakob, Sigurd, Sofus, Ingvild, Erling, Synne, Magne, Anna, Guro og Ingeborg!

På torsdag løper Petter og Synne med ledertrøyer, mens Erling skal løpe i spurttrøya for første gang :)
 HELE SAKEN
Resultat frå Wing4ar 29. mai
2017-05-30
Hele 56 startende og mange foreldre i aksjon som skygge, og saft, frukt og kaffe på verandaen gjorde det til en trivelig kveld på Tømmerholt i kveldssola.

Resultatliste
 HELE SAKEN
Årets første Wing4ar
2017-05-27
Årets første Wing4ar finn stad mandag 29. mai.
Samlingsplass på Tømmerholt.
PÅMELDING HER

O-skolen og C-løpere vil ha felles oppvarming fra kl. 18.00 før vi løper løyper. Fint hvis dere melder dere på klubbløpet på forhånd, de under 12 år velger D7-12N eller H7-12N, hvis ikke ordner vi det der oppe :)
 HELE SAKEN
Trondheim Open 26.-28. mai
2017-05-24
Wing OK og Nidarøst OK inviterer 3-dagers løpet Trondheim Open. Arena for alle tre løpene er ved idrettsbygget på Dragvoll. Fredag er det sprint, lørdag er det lang mellomdistanse og søndag er det vanlig mellomdistanse. Det vil være nybegynnerklasser hver dag, og småtroll på arena.

Vi ønsker alle løpere VELKOMMEN på løp! Er du nybegynner i Wing og ønsker å delta, meld deg på i Internpåmelding hvis du mangler egen brikke.
 HELE SAKEN
Ungdomsløp 3
2017-05-24
På selveste World Orienteering Day ble Ungdomsløp 3 arrangert av Freidig fra Baklidammen i Bymarka. Vi hadde en redusert tropp denne gangen, med 25 startende, fem av disse løp i N-åpen og noen løp alene uten skygge for første gang. Det ble klasseseire til Petter i H13-14 og Synne i D17-20 og de beholdt derfor ledertrøyene sine, mens Erling var raskest i spurten i H15-16 og vil få spurttrøya neste gang! Nikolai og Ingvild vant H/D15-20B. Herlig å se godt vennskap og O-glede blant barn og ungdom i klubben :)
Resultater finner dere i Eventor.
 HELE SAKEN
O-skole/ klubbtrening 22. mai
2017-05-21
Mandag ønsker vi velkommen til trening for alle grupper på Tømmerholt kl. 18.00. Tømmerholt er det røde huset/gården ved Tømmerholtdammen, og det er klubbhuset vårt. N- og C-løpere skal ha Råtassløyper. Det blir en post i vannet, så det kan lønne seg med tørre sko, sokker og bukse i sekken! B/A-løpere skal trene attack-points. Etter trening blir det frukt, saft og kaffe på verandaen.

Mange lurer på hvor de får kjøpt klubbklær. Det får du på Tømmerholt, Hanne har med salg av klær og vil være på Tømmerholt, du kan prøve for å finne rett størrelse, regning får du senere. Nybegynnere kan kjøpe brikke/kompass av Liv, andre som trenger ny brikke får også kjøpt dette på Tømmerholt.
 HELE SAKEN
KM-helg
2017-05-21
Lørdag feiret OL Trollelg 60 år med å arrangere KM sprint fra Åsheim skole i strålende sommersol. Fra Wing løp 34 stykker, vi var klubben med flest i N-åpen, Edvard løp sitt første løp! Det ble KM-gull til Andreas i H35, sølv til Johannes i H19-20 og bronse til Synne i D17-18. Jens Kjetil, Agnar og Eivind løp også gode løp i herreklassene. Det ble en fin dag med god stemning på arenaen.
Søndag var det KM mellomdistanse på Hølonda med IL Leik som arrangør. Det var 18 startende fra Wing og Petter fikk KM-bronse i H13-14.
 HELE SAKEN
Camp Tømmerholt
2017-05-15
Fredag 19. mai er det klart for den populære Camp Tømmerholt igjen! Vi møtes på Tømmerholt kl. 18 på fredag og dere setter opp telt og lavvoer i hagen, før vi griller på de store grillene våre med medbrakt mat. Deretter blir det aktiviteter og O-aktiviteter hvor vi blir kjent og har det artig sammen. Om kvelden koser vi oss før leggetid. Wing spanderer felles frokost inne på lørdags morgen før vi pakker ned og drar på sprintløp på Åsheim skole. Barn over 11 år kan overnatte alene, andre må ha med voksen. Både søsken og foreldre er hjertelig velkomne til å være med! Det er mulig å være med på leiren uten å være med på løpet, men løpet teller med i t-skjorte konkurransen vår :)

Påmelding i Internpåmeldinga -> -> ->
 HELE SAKEN
Løp i uke 20
2017-05-14
Denne uka er det kortere frister på påmelding til løp! Ungdomsløp 2 er sprintløp som arrangeres fra Sveberg skole i Malvik torsdag 18. mai. Vi vil ha med oss så mange som mulig på løpet! Påmeldingsfristen er mandag kveld, med mulighet for etterpåmelding. De som trenger å låne brikke melder seg på i Internpåmeldinga.

Lørdag er det KM sprint fra Åsheim skole på Heimdal. Også her blir det korte, raske og fine løyper for alle nivå fra nybegynner til bestemor! Bli med! Frist for påmelding er tirsdag 16.5, alle over 13 år bes overholde fristen!
Søndag inviterer Leik til KM mellom på Hølonda. Her skal det kjempes om medaljer og gode løp i skogen, kort frist også her. Innbydelsene finner dere i Eventor.

Velkommen på løp!
 HELE SAKEN
O-skole 15. mai
2017-05-14
Hei! Legg merke til at oppmøte i morgen er på Stokkanhaugen, opp mot lysløypa. Vi møtes der kl. 18 og går til samlingsplassen sammen. Parkering på Dragvoll/idrettsbygget og gå over jordet oppover!
 HELE SAKEN
Trening og kick-off for satsingsgruppa
2017-05-08
Mandag 15.05 blir det råtassløyper for C, B og A-løpere. Vi skal trene på orientering i høyt tempo og løper korte sløyfer ut til relativt enkle poster. For N-løpere blir det vanlig rundløype. Parkering ved idrettsbygget på Dragvoll. Oppmøte på toppen av Stokkleiva ved lysløypa. Ca. 1,2 km oppoverbakke til samlingsplass. Det finnes også et begrenset antall p-plasser i svingen sørvest for Stokkanhaugen.
 HELE SAKEN
Ungdomsløp 1 torsdag 11. mai
2017-05-07
Melhus inviterer til sesongens aller første Ungdomsløp, som er et løp for alle mellom 6-20 år. Her er det løyper for alle nivå, og premier til alle. Det er også salg av kaffe og kake på arenaen. Løpet skal være fra Brekkåsen skole i Melhus, merket fra rundkjøringa over E6. Innbydelse og påmelding i Eventor (se lenken i høyre marg).

Nybegynnere må gjerne bli med på løpet! Går da inn i Internpåmelding (høyre marg) og melder på barnet der. Klubben vil da melde dere på selve løpet og registrere lånebrikke på dere som dere får på selve løpsdagen. Det er gratis å delta. Dere må også lage en bruker på eget barn i Eventor (Men uten å melde på selve løpet). Vi står på arena under Wing-vimpelen med brikker og kart og gjennomgår løypa med dere før dere løper ut, foreldre kan være med som skygge.

VELKOMMEN!
 HELE SAKEN
Klubbtrening mandag 8. mai
2017-05-04
Vi ønsker deltakere i O-skolen og alle andre i klubben velkommen til trening fra Rotvollfjæra på mandag kl. 18.00. Merk dere at treningen er flyttet! Foreldre må gjerne prøve seg på O-trening!

V E L K O M M E N !
 HELE SAKEN
Finalen i Trondheim sprintcup
2017-05-04
Det ble tette dueller og mange løpere ut i fine løyper i torsdagens finale i Trondheim sprintcup. Det var NTNUI som arrangerte jaktstarten i området rundt Valentinlyst og Eberg skole. Vi gratulerer Petter med seieren i H13-14, Steinar med seier i H65 og Randi med seier i D70. Det var hele 43 startende fra Wing i dag, og vi synes alle fortjener heder for innsats og oppmøte i vårens vakreste eventyr: Sprintcupen.

Dere finner bilder og info fra løpet hvis dere klikker dere inn på logoen til sprintcupen i høyre marg - > -> ->
 HELE SAKEN
Finale i Trondheim sprintcup
2017-05-01
NTNUI inviterer til finale i Trondheim sprintcup fra Eberg skole torsdag 4. mai. Det er løp for alle aldre, men det vil være jaktstart i ordinære klasser over 13 år, basert på de tre beste løpene så langt. Det er selvsagt mulig å delta selv om man ikke har vært med så mange ganger i vår! Jo flere fra klubben, jo bedre! Ivrige C-løpere må gjerne delta på løpet. Påmelding i Eventor snarest.

Søndag arrangere Stjørdals-Blink sitt tradisjonelle "Vårløpet", med påmeldingsfrist 3. mai. En gjeng fra Wing er allerede påmeldt -bli gjerne med! Trenger du skyss, spør en av lederne i klubben. Se innbydelsen og påmelding i Eventor.
 HELE SAKEN

Aktuelle arrangement

Aktuelt
Samarbeidspartnere

http://www.offtrack.no

http://www.koteng.no

http://www.tradeway.no

http://trimtex.no

http://www.impulsefysioterapi.no/

Vis nyheter
 Søk nyheter
   2015 © Wing Orienteringsklubb