Plan uke 24

Ny O-uke

  • I morgen mandag er det fellestrening for alle fra lysløypa ved Stokkanhaugen. Parker gjerne ved NTNUs idrettsbygg på Dragvoll. Det er ca 900m å gå til treningen. Det er fellesstart og gafling for A-løperne, dvs testløp før Jukola. Vanlige O-løyper for B, C og N. Ta med egen kartpose.
  • Onsdag blir det intervalltrening for juniorer og seniorer. For oppmøte se spond.
  • På torsdag er det siste ungdomsløp før ferien. Denne gangen på Grønneset ved Ånøya, link; https://goo.gl/maps/VhLEJricXo5Ga17GA. Her er det også veldig fine bademuligheter! Påmeldingn innen tirsdag 14. juni kl 23:59 her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15879
  • Til helga drar seniorene til Finland for å løpe stafetten Jukola. Dette er verden største o-stafett med om lag 25 000 deltager. Vi ønsker dem lykke til! Vi andre kan f.eks løpe turorientering, eller lade opp til mandag den 20.juni hvor vi alle møtes til klubbmesterskap på Tømmerholt med påfølgende sommeravslutning med grilling og sosialt samvær.

God o-uke!