Gooood jul, kjære Wing’ere!

Ønsker dere alle gledelig jul og et godt nytt år! Vi gleder oss over et veldig bra år sammen en flott og stadig større gjeng med Wing’ere! Entusiasmen har vært tydelig å se, med godt oppmøte på treninger og løp. Flere arrangementer, som Trondheim Open, Wing 4’ere, ungdomsløpene, turorienteringen, Trondheim Urban og flere, har tradisjonen tro blitt gjennomført med god oppslutning. Vi har i tillegg bidratt til stort til at O-ringen med over 15.000 løpere ble gjennomført med stil – takk til alle dere som bidro!

2024 blir et staslig år for Wing OK – for vi fyller ikke mindre enn 100 år! Dette skal naturlig nok feires:

  • 17 mai får vi en framskutt plass i Folketoget! Håper mange blir med i toget!
  • Helga 31. mai – 2. juni arrangerer vi Jubileumsløp i Trondheim i anledning vårt 100 års jubileum, blant annet med et Norgescupløp. Her håper vi at mange Wing’ere har mulighet til å være med å sikre at dette blir et knall arrangement!
  • Det blir også laget et jubileumshefte i anledning jubileet
  • Det blir jubileumsfest utpå høsten
  • Ny jubileumstrøye – vinneren er kåret 😊

Minner ellers om:

  • Hovedløpsprosjektet med treninger og samlinger starter opp for alle som fyller 13 år i 2024 og til og med 16 år rett over jul. Mer info kommer 😊
  • Vintertreninger tirsdager med intervall i Ranheimshallen, styrke på torsdager på Åsvang og intervalltrening på lørdager. Dette er treninger for alle født i 2011 og eldre, så her er det bare å henge seg på!

Ta en velfortjent pause fra alt du «må» i julehøytida, og lad batteriene for nye artige O-opplevelser i 2024! Vedlagt noen småglimt fra året som har vært 😊

Julehilsen fra styret i Wing – Arne Inge, Agnar, Morten, Anne Lise, Lars og Ingrid