NM-uka 2020 – vel blåst!

Wing har sammen med medarrangørene Malvik og Freidig gjennomført en prikkfri NM-uke i Mostadmark.

Årets NM-uke har vært svært krevende å både planlegge og å gjennomføre. Koronasituasjonen har ført til at arrangørene har måttet kaste om på planene flere ganger. Det var lenge uklart hvilke rammer og begrensninger smitterestriksjonene ville sette for arrangementene.

Til tross for den vanskelige opptakten og det faktum at smitterestriksjonene satte et tak på 200 personer på arenaen, ble mesterskapet gjennomført i god stil – og med et større antall deltakere enn de foregående mesterskapene.

Mange Wing-medlemmer har bidratt med store og små oppgaver. Klubben har hatt nøkkelpersoner i sving både når det gjelder kart og løyper, teknisk gjennomføring og arenaansvar. Morten Strand har representert klubben i hovedkomiteen, og har sammen med mange andre lagt ned en stor arbeidsinnsats. En stor takk til alle som har bidratt som ansvarlige, som funksjonærer og som dugnadshjelp!

 

Rammene rundt NM ble litt amputert ettersom det hverken var publikum, publikumsløp eller den tradisjonelle banketten i år. Sportslig var imidlertid NM en suksess, med gode tilbakemeldinger fra både løpere og Orienteringsforbundet.

Det er positivt at Wing også deltok med løpere, med Petter Andreas Lona og August Hopstad Nykvist i H17-18 på mellomdistansen, og i herrestafetten sammen med Asbjørn Midtbø. August ble nr 37 og Petter nr 48 på mellomdistansen, mens det dessverre ble disk i stafetten.

Det er også på plass å gratulere Freidig etter flere imponerende resultater og mange NM-medaljer. Det er inspirerende med et så høyt sportslig nivå i O-miljøet i Trondheim.

 

Se hjemmesiden til NM for resultater, bilder og mer informasjon HER