Ukas plan (uke 18)

Aktiviteter kommende uke

  • I morgen mandag starter vi opp med O-skole. Oppmøte ved Wings klubbhus, Tømmerholt, i Estenstadvegen 175, kl 18:00. Parkering ved Bekken p-plass. (Beregn 15min. gange fra Bekken opp til Tømmerholt) Vi har ca 26stk (nye) deltagere på årets O-skole, og vi håper de som startet på O-skole i fjor kommer og blir med oss på rekruttrenigene i år.
  • Alle andre grupper 8-99år har også mandagstrening fra Tømmerholt, kl 18:00.
  • På mandagstreningen blir det også salg av Wingklær, med store rabatter, på Tømmerholt fra kl 17:30. Mulighet for salg av brukte klær, se spond arr. for info.
  • Onsdag blir det igjen o-intervaller. O-intervaller type pyramide ved midlertidige Sunnland skole på Brøset. Denne er tilrettelagt slik at alle fra 10år og oppover som har løpt litt orientering tidligere kan delta.
  • På torsdag arrangerer Orienteringslaget Trollelg løp 4 i Trondheim Sprintcup fra Flatåshallen. Husk å meld deg på innen onsdag kl 18:00, på https://eventor.orientering.no/Events/Show/15878
  • I helga er det ingen løp i nærområdet. Vi anbefaler derfor å teste Wings turorintering. Se info på: https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/282

Se SPOND for mer info ang. treninger. (Og gjerne bekreftelse for deltagelse.)

Vi har lagt bak oss en aktiv o-uke, med godt oppmøte på treningene både mandag og onsdag. Wing har også hatt veldig god deltagelse, med hele 27 løpere på sprintcupen på torsdag og 17 løpere på dagens «Vårløpet» på Stjørdal. Veldig artig å se at også de aller yngste tar turen til Stjørdal for å løpe Kretsløp.