Endelig! – Stor aktivitet på Tømmerholt

Etter et par år med koronarestriksjoner kunne det endelig bli skikkelig liv og røre på Wings klubbhus igjen. Selv om været ikke bar preg av vår, ga dette ikke noen demper på humøret eller aktiviteten på de omkring 100 personene som var møtt opp. (Ja, du leste rett. Vi var 100 med smått og stort!)

Selv om o-sesongen er godt i gang for mange, med både treninger og løp, var det flere som hadde sin første fellestrening for sesongen denne dagen. På denne ukas mandagstrening var alle treningsgruppene samlet på Tømmerholt. I tillegg var det oppstart av O-skolen med 28 spente barn, og minst like mange håpefulle foreldre. Etter litt teori og lek fikk alle barna prøve seg på en løype i skogen med kart og brikke. Det var ikke noe å si på innsatsen. Dette lover bra!

Inne i klubbhuset hadde Helene laget klesbutikk, der det var mulighet til å kjøpe klubbklær til røverpriser.

Morten hadde lagt fine løyper, med litt snø og iskalde myrer 😉

Takk til alle arrangører og deltakere som kom og gjorde dette til en super start på en ny sesong!