Aktiviteter uke 43

Vi er kommet godt igang med vintertreningen.
Vi startet uken med mandagstrening med sprint på Gløshaugen med nærmere 20 deltagere. Tirsdag hadde vi intervaller i Ranheimshallen med 11 deltagere. Torsdag hadde vi sirkeltrening og o-teknikk i gymsalen på Åsvang skole, før vi avsluttet uka med linjeorientering fra Tjønnstugu med 15 deltagere. Dette lover bra! Ikke vær redd for å kaste deg med. Det er viktig å komme i gang fra start!Uke 43 starter vi med mandagstrening på Østmarkneset, og forsetter med intervalltrening i Ranheimshallen på tirsdag. Torsdag blir det igjen styrke på Åsvang Skole.
Denne uken dropper vi lørdagstreningen for å spare oss til Trondheim Urban på søndag. Lange løyper i bymiljø, for info og påmelding se: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15928

På søndag blir det også vårt årlige Hall-O-ween løp for barne og unge. Dette går fra vårt klubbhus på Tømmerholt. Se spond for info og påmelding.

God O-uke!