Oppstart vintersesong

Fot-O-sesongen i Trøndelag er så godt som over, og vi skifter over til «vintersesong» i treningsopplegget etter høstferieuka (uke 41). I vintersesongen har vi ikke noen faste treninger for aldersgruppen 8-12år, men før vi tar endelig stopp blir det Hall-O-ween løp i slutten av oktober, trolig 30.oktober Følg med for sted og tid på Spond. Vi anbefaler å delta i andre kondisjonsidretter gjennom vinteren for å hold formen vedlike.

For de fra 13-år og oppover (A og B-nivå) kjører vi tre faste fellestreninger i uka i vinterhalvåret. Dette blir:

  • Tirsdager: Intervalltreninger i Ranheimshallen, oppvarming utendørs, kl 19:00
  • Torsdager: Styrketrening på Åsvang skole, oppvarming utendørs, kl 18:00
  • Lørdager: Løping på kart, intervaller etc. Utendørs. Vi prøver å holde oss i skogen så lenge det går. Oppmøte annonseres på Spond, kl 11.00

Her er det mulighet til å kaste seg med for alle.

Minner også om Trondheim Urban som går den 30.oktober. Her kan du også få løpt ½ maratondistanse som gate-o-løp. Det blir et helt nytt kart i år. Det er vrient å få plass til en god 12 km løype på et A3-ark med målestokk 1:4000 (ISSprOM). Derfor har Agnar laget et nytt kart i målestokk 1:6000 med forenklet sprintnorm. Arena blir v/ Byggteknisk på Gløshaugen, også kjent som Lerkendalsbygget. Se: https://eventor.orientering.no/Events/Show/15928

God høstferie!