Høstsesongen er i gang

Høstesesongen er endelig i gang. Når starter både treninger og orienteringsløpene opp igjen.

Fellestreningene startet så smått i forrige uke med en trening på Storsvingen for både store og små. Neste uke (16. august) skal vi løpe på Vikåsen. Oppmøte er på Vikåsen skole. Deretter vil vi oppmøtested variere fra uke til uke slik at vi kan løpe på forskjellige terreng gjennom høsten. De treningene de eldste (A/B/C) drar litt lengre for å løpe holder nybegynnerne og de yngste seg i Strindamarka. Vi vil da trene på kartene vi har på Fuglmyra eller Tømmerholt (Nivå N/C).

Husk! Detaljer om treningene legges ut på Spond. Påmelding til aktivitetene gjør at vi vet hvem og hvor mange som kommer.

Ungdomsløpene starter opp igjen førstkommende torsdag. Høstens første løp, 19. august, har oppmøte på Ringvoll. Deretter går det slag i slag med rikelige muligheter for å få løpt orienteringsløp. Se Eventor for detaljer om de ulike løpene.

Vi ønsker alle tilbake til trening.

Hilsen fra Styret