Julehilsen fra styret!

Kjære O-venn!

Wing orienteringsklubb ønsker deg ei riktig god jul og et godt nytt år! Vi gleder oss over at vi har hatt et ganske normalt orienterings år 2022, etter to pandemiår. Entusiasmen har vært tydelig å se, med godt oppmøte på treninger og løp. Flere arrangementer, som Trondheim Open, Wing 4’ere, ungdomsløpene, turorienteringen, Trondheim Urban og flere, har tradisjonen tro blitt gjennomført med god oppslutning.
Spesielt artig er det å vite at vi på vår måte har bidratt til den nasjonale satsningen «frivillighetens år 2022». Vi takker for alle store og små bidra til den store dugnaden, som er så avgjørende for fellesskapet vårt

Ta en velfortjent pause fra alt du «må» i julehøytida, og lad batteriene for nye artige O-opplevelser i 2023!

Hilsen fra styret i Wing – Kari, Arne Inge, Helene, Agnar, Morten, Anne Lise og Ingrid