Bli med på Wing sin orienteringsskole våren 2022!

Liker du skattejakt, liker du orientering! Vi i Wing orienteringsklubb inviterer barn på østsiden av Trondheim til orienteringsskole med oppstart 2. mai. Er du mellom 8 og 12 år tilbyr vi en innføring i en aktivitet som er veldig gøy og variert, nemlig postjakt sammen med andre, i trygge rammer. Samlet pris for grunnopplæring og medlemskap/ aktivitetsavgift er 450 kr.

O-skolen arrangeres fra kl. 18 mandag 2 .mai, mandag 9. mai, mandag 16. mai og mandag 23. mai. Mandag 2. mai er det oppmøte ved Wings klubbhus på Tømmerholt.  Tømmerholt er den lille gården med de røde husene langs veien opp mot Estenstadhytta.

O-skolen er sosialt med både aktiviteter og lek. Videre lærer man litt om kart og karttegn, og hvordan man orienterer seg frem i terrenget via kartet. Barna må ha med seg en voksen som kan løpe sammen med dem når vi prøver oss i skogen på orienteringsløype. Det kreves ikke at dere voksne kan orientering – dere kan naturligvis få litt innføring i karttegn dere også, det er enkle løyper som barna skal ut på og barna kan også løpe i grupper i følge av en voksen. 

Etter o-skolenes fire treninger oppfordres deltakerne å bli med på de faste mandagstreningene i barnegruppen. Det er et godt tilbud av barne- og ungdomsløp i Trondheimsområdet som er godt egnet for deltakere av o-skolen.

Barn som er modne og motivert kan delta selv om de yngre enn 8 år, men det kreves at barna behersker lesing av tall og korte ord.

Påmelding gjøres på Spond innen 25. april ved å bruke følgende lenke: https://club.spond.com/landing/signup/wingok