Stas med ungdomsløp!

Årets første ungdomsløp gikk av stabelen torsdag 19. mai ved Baklidammen og hele 18 Wing’ere i alderen 9-16 år stilte på start! Noen av de yngste var rett fra o-skolen mens andre har vært med i flere år. Flott innsats av alle deltagerne og gratulerer til Guro og Vilde som havnet på pallen i hver sine klasser! Det var upåklagelig stemning i vårsola og kjekt at man endelig kan ha samling på stamplass, kakeutsalg og premieutdeling.

Til nye Wing’ere – ungdomsløpene er for alle barn på alle ferdighetsnivå, også for de som deltar på o-skolen. Løpene arrangeres på torsdager og det er totalt 8 i sesongen. Det er premiering på alle løp og i tillegg en sesongavslutning med sammenlagtpremiering. For de som deltar i sin første sesong får man også en Wing-t-skjorte etter man har deltatt på 3 ungdomsløp!

Neste løp er torsdag 2. juni, vi legger ut mer info om påmelding når det nærmer seg.