Aktiviteter kommende uke. (uke 21)

Årets første Wing4er, som også var klubbmesterskap i sprint, ble i dag arrangert fra Vikåsen skole med veldig god deltagelse. Totalt 57 stilte til start i artige sprintløyper i boligområdet på Vikåsen. Takk til løypelegger og vår nye B-trener Clemens.

Resultater finnes her.

Denne uke er det så mye løp at vi velger å droppe onsdagsintervallene.

  • På torsdag arrangeres Freidigstafetten. Påmeldig for våre Wing-lag er allerede gjort, men for de som evt. vil løpe direkteklasser er det fortsatt mulighet for å melde seg på dette.
  • Fredag, lørdag og søndag arrangerer Wing OK, Trondheim Open. Fredagens løp er i tillegg Kretsmesterskap i sprintorientering og har samlingsplass på Nissekollen. Lørdag og søndag flytter vi oss opp i Estenstadmarka, med samlingsplass på Tømmerholt.

Påmelding til alle disse løpene gjøres på: https://eventor.orientering.no/Events

Ha en forstatt god O-uke!