Ny O-uke (uke 22)

I helga har Wing OK arrangert Trondheim Open med sprintløp på fredag, langdistanse på lørdag og mellomdistanse på søndag. Selv om været kunne vært «litt» bedre ble det et flott arrangement, og vi kan klappe oss selv på skuldra og si «vel blåst». Takk til alle dere som gjorde dette mulig, ingen nevnt ingen glemt.

Men.. vi kan ikke hvile på laurbærene.

  • I morgen er det igjen mandagstrening for alle grupper. Oppmøte for alle på Tømmerholt kl 18:00
  • Onsdag blir det intervalltrening. For oppmøte, se spond.
  • På torsdag er det igjen ungdomsløp. Denne gangen håper vi å få med alle rekruttene, og de som har gått på O-skole i vår. Løpet på torsdag er på Ringvål skistadion. Påmelding innen 31/5 kl 21:00, her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/16032.  For de som ikke har opprettet bruker, og lært og melde seg på i eventor, ligger en oppskrift for  dette her.
  • I pinsen er det ingen lokale løp, men er du ivrig kan du reise til de tradisjonelle Pinseløpene på Løten. Se Eventor.

Vi sees!